Naš tim

boban

Boban Stojanov

boban

Biljana Vlatković

boban

Mihajlo Zlatkov

boban

Peđa Jovičić

vladan

Vladan Pantelić

lina

Lina Rabi

igor

Igor Pribić

slobodan

Slobodan Popović

boban

Boban Stojanov je osnivač je i direktor “Akademije znanja”, koja ima misiju da učenje pretvori u veliku zabavu.

Boban Stojanov se već petnaest godina bavi razvojem intelektualnih veština. Prve dve godine je to radio samostalno, izučavajući tehnike studiranja fakulteta koji nije voleo. Svoje iskustvo je pretočio u knjigu „BRZO UČENJE - Kako sam završio fakultet koji ne volim“, koja je objavljena u oktobru 2013. godine. Po završenim studijama počinje da radi kao instruktor-predavač na seminarima koji se bave ubrzanim čitanjem, poboljšanim pamćenjem, razvojem kreativnosti i efikasnim učenjem.

Svoju edukaciju je nadogradio na brojnim seminarima kod vrhunskih autoriteta – Velike tajne uspeha, seminar Brajana Trejsija, Prodaja i umrežavanje, seminar Toma Hopkinsa. Inovativne strategije za rast prodaje i profita, seminar Rovana Gibsona. Sertifikovani je praktičar i master NLP-a (Business & Master Practicioner). Svoj fokus usmeren na oblast unapređenja intelektualnih veština, komunikacije, rast prodaje i profita koristi na pravi način i osmišljava sopstvene programe.

Četiri godine je imao seminare akreditovane od strane Ministarstva prosvete, putem kojih je vrlo uspešno svoje programe predstavljao profesorima osnovnih i srednjih stručnih škola koji su to znanje sprovodili u svojoj praksi i dobijali zadivljujuće rezultate.

Autor je sledećih seminara: Škola u vašoj kući, Lako i brzo učenje, Brzo i efikasno čitanje, Super pamćenje, Moć uspešne komunikacije I i II, Moć koncentracije i radionice žongliranja. Svoje dane provodi uživajući u radu sa ljudima.

biljana

Biljana Vlatković je diplomirani novinar. U izdavačkim kućama, „Draganić“, „Evro Giunti“, „ProPolis books“ i SKZ, radila je skoro 10 godina kao menadžera prodaje i PR menadžer.

Rano je upoznala i usvojila principe stvaralačkog vaspitanja kroz rad sa Milicom Novković, autorom „Porodičnog bukvara“. Kao roditelj i njen saradnik osmislila je letnji ciklusa predavanja o stvaralačkom vaspitanju u CKS „Šumice“ u Beogradu.

Kao novinar dugi niz godina prati alternativnu oblast kod nas. Radila je u časopisima „Živeti zdravije“,„Ona Magazin“ i na portalu „Alternativa“. Bila je jedan od osnivača Kluba Živeti zdravije, kao i koordinator za projekte u Joga savezu Srbije.

Od avgusta 2015. godine, vlasnik je agencije i portala ReDuša. U Akademiji znanja vrši izbor, selekciju, lekturu i korekturu tekstova.

mihajlo

Mihajlo Zlatkov je više od 7 godina u svetu dizajna.

Svoje radove i dela izlagao je na 8 izložbi i držao preko 20 javnih seminara.

U dosadašnjem radu, stekao je veliko iskustvo iz mnogo struka i oblasti kreativnog stvaralaštva. Njegov zadatak u okviru tima je da osmisli vizuelni identitet Akademije znanja što on sa velikim uspehom i čini.

pedja

Peđa Jovičić je umetnik koji živi u Nemačkoj i radi u pozorištima zadnjih 10 godina. Stipendista fondacije Birgit Keil i Master of Arts Manhajmske akademije, dizajnira edukativne programe umetnika i igrača pod nazivom ‘‘Art of Dance‘‘ sa ciljem širenja kreativne svesti.

Zahvaljujući studijama NLP-a i Joge, kao trener i organizator programa i seminara mreže mladih umetnika, zadnjih 5 godina uspešno promoviše Balkansku kulturu u zapadnoj Evropi. To čini udruženjem umetnika pod imenom Balkan Artist čiji je i osnivač.

Takođe ima stalnu saradnju kao predavač sa nemačkim Joga centrom u istočnoj Turingiji. Kroz koučing, učenje i komunikaciju pronašao je put do Akademije Znanja sa kojom deli nemačkoj publici blago, koje svaka glava treba da ima.

vladan

Vladan Pantelić se već pola veka bavi ličnim razvojem. Završio je tehnološko-metalurški fakultet a magistrirao na ekonomskom fakultetu.

Imao je priliku da se edukuje kod stranih predavača, vrhunskih autorireta u svojim oblastima. To su: Mahariši Maheš Jogi, Šri Šri Ravi Šankar, dr Arkadije Naumovič Petrov, dr Gigorije Petrovič Grabavoj, Daniel Didier i mnogi drugi.

Autor je sledećih seminara: Istinski iscelitelj, Brojčani nizovi, Sreća, Ljubav, Razvijanje biznisa i niz seminara iz opusa dr Grabavoja.

Pisac je većeg broja knjiga kako poezije tako i proze.

lina

Lina Rabi je master razvojne psihologije, savetnik pod supervizijom iz pravca transakciona analiza, kouč i trener emocionalne pismenosti.

Završila je osnovne studije psihologije u Palestini, a master iz razvojne psihologije u Velikoj Britaniji - Durham University.

Linina velika prednost je vrhunsko poznavanje engleskog i arapskog jezika.

Njeno priključenje Akademiji Znanja donelo je nov i stručniji pogled na sadržaj seminara i radionica kao i na novu vrstu koučinga. Kao predavač pokazuje izuzetnu usklađenost sa grupom i na nju prenosi svoj veliki entuzijazam.

igor

Igor Pribić je najnoviji član edukativnog centra Akademija znanja. Igor je trener Spiritualne Tehnologije, sa više od 20 godina iskustva i dugogodišnji učenik Živorada Mihajlovića Slavinskog. Od 1994. godine, paralelno sa studiranjem Psihologije na Filozofskom Fakultetu u Novom Sadu, vodi seminare Spiritualne Tehnologije, grupne ili individualne, lično ili putem Skajpa.

Ovo su neke od oblasti kojima se bavi: problemi, cilljevi i duhovni razvoj. Metode Spiritualne Tehnologije su efikasne, brze, jednostavne i dostupne.

Više o Igoru možete pogledati na njegovom SAJTU.

slobodan

Slobodan Popović je freelance UX dizajner, web dizajner, grafički dizajner i front-end developer.

Oduvek je voleo da crta, stvara i koristi svoju kreativnost na najbolji mogući način. Igru sa pixelima je započeo 2013. godine i od tada je to njegov posao, njegov hobi i njegov život. Ljubav prema poslu ga tera da svakog dana usavršava svoje veštine i stiče nova saznanja iz oblasti grafičkog dizajna, HTML-a, CSS-a, kao i programskih jezika kao što su Java Script i PHP.

Iskustvo je sticao u radu sa stranim i domaćim klijentima, a neke od njegovih radova možete videti na njegovom portfolio sajtu.