ŽELITE LI DA POSTIGNETE MAKSIMALAN REZULTAT ZA VEOMA KRATKO VREME

Prijavite se za ONLINE seminar “Škola u Vašoj kući” i omogućite Vašem učeniku, studentu ili profesionalcu da postigne odlične rezultate učeći na lak i kreativan način

O seminaru

Vi ili vaše dete, verovali ili ne, bez obzira na uzrast, za kratko vreme možete postati jedan od super ljudi i imati moć neverovatnog brzog pamćenja i brzog čitanja. Da moguće je. I ne samo to.

Individualni ONLINE kurs brzog učenja “Škola u vašoj kući” učiniće da, za samo 20 časova koliko obuka traje, vaše dete uči i do 5 puta brže od svojih vršnjaka, postiže odličan uspeh u školi i stekne veštine od kojih će imati višestruke koristi tokom čitavog života.

Naravno, individualni kurs brzog učenja nije namenjen samo deci, već je od najveće koristi studentima koji usvajaju velike količine gradiva, zaposlenima koji žele da ubrzaju svoj rad i napreduju u karijeri, ali i starijim osobama koje tako mogu da očuvaju i unaprede vitalnost pamćenja.

Cena za individualni kurs brzog učenja iznosi 26.990 dinara. Ali, ako se prijavite do 31. septembra dobijate popust od čak 7000 rsd i za obuku Vam je potrebno samo 19.990 dinara.

Ne čekajte, prijavite se odmah. Dovoljno je da pozovetebroj 064/2875-155 i rezervišite svoje mesto ili se jednostavno prijavite putem ONLINE FORMULARA.

decak

Zašto individualna obuka

 • Potpuna posvećenost predavača polazniku
 • Rad u atmosferi koja vama najviše odgovara
 • Program prilagođen vašem načinu usvajanja informacija
 • Ušteda vremena jer nema odlazaka van kuće
 • Praćenje napreka od modula do modula
 • Rad na gradivu polaznika
 • Savladavanje programa i njegova samostalna primena nakon završene obuke.
devojcica

Svakom polazniku smo gratis obezbedili sav potreban materijal za rad.

Prijavi se

Šta ćete naučiti?

citanje

Čitanje

Tehnike brzog čitanja osmišljene su tako da vam na interesantan način prenesu metode brzog i efikasnog čitanja, sa povećanim razumevanjem.

kljucne reci

Ključne reči

Da li ste znali da je za visoku ocenu dovoljno da znate između 25% i 30% gradiva? Nučićemo vas kako da odvojite važno od nevažnog i na taj način dramatično ubrzate proces učenja.

mape uma

Mape uma

Naučićete kako da suvoparno gradivo pretvorite u kreativni crtež koristeći mape uma i na taj način poboljšate pamćenje potrebnih informacija.

ishrana

Ishrana

Ishrana jako utiče na to kako usvajate gradivo. Preporučićemo vam one namirnice koje pomažu učenju i koje poboljšavaju rad mozga.

pamcenje

Pamćenje

Naučićete tehnike koje vam omogućavaju da lako i na zabavan način zapamtite nizove i definicije, a pamćenje brojeva za vas će postati uživanje.

gde uciti

Gde učiti

Položaj tela može imati veliki uticaj na rad mozga i koncentraciju. Pokazaćemo vam koji položaj tela bi trebalo da imate dok učite i gde je najbolje učiti.

stilovi

Stilovi učenja

Saznaćete koji to stilovi učenja postoje i koji je način na koji vi najlakše usvajate gradivo.

Zaboravljanje

Zaboravljanje

Zaboravljanje je kao lopov koji krade vaše znanje ali uvek dolazi u isto vreme. Odaćemo vam tajnu kada dolazi i kako da sprečite da ukrade vaše znanje.

Nivoi ucenja

Nivoi učenja

Nivoi učenja Vam govore kako se osećate dok učite i kako da informacije koje zapamtite zadržite do momenta kada odgovarate gradivo.

Primena

Primena

Na kraju ćemo vam pokazati kako da u praksi koristite stečeno znanje, na gradivu koje obrađujete ili ispitu koji spremate.

 • Sandra Baždar

  Učenica I godine srednje škole

  „Saznala sam kako mogu da skratim vreme učenja.“

  Mihajlo Serdar

  Učenik IV razreda osnovne škole

  „Bilo je super i mnogo zanimljivo.“

  Srahinja Nikolić

  Učenik II godine srednje škole

  „Lepo organizovani časovi, interesantna nastava i korisna.“

 • Iskra Popadić

  Učenica III razreda osnovne škole

  „Odlično je i korisno“

  Sergije Stojanović

  Učenik V razreda osnovne škole

  „Bilo mi je zabavno.“

  Goran Dragićević

  Roditelj

  „Jako je koristan seminar i ne nameravam da se zaustavim na ovome“

Prijavite se za seminar

Za seminar se možete prijaviti pozivom na broj, putem email poruke ili jednostavno popunite kontakt formu.

Telefon

+381 64 2875 155

Email

info@akademijaznanja.rs