Akademija znanja – mesto gde učenje postaje zabava

Recite zbogom privatnim profesorima

Akademija znanja je edukativni centar koji se bavi obukom, konsaltingom i razvojem tehnika intelektualnih veština. U našoj akademiji možete naučiti da pravilno, brzo i efikasno čitate, učite, pamtite, održite koncentraciju, organizujete se i motivišete za svaki zadatak.

Nalazimo se u samom srcu Beograda, Studentski trg 5, u zgradi Kolarčeve zadužbine.

Osnovni cilj našeg centra jeste da pomognemo svakom polazniku da nauči kako da kvalitetno uči, prepozna i ostvari sve svoje kapacitete, da postane najbolja verzija sebe i tako unapredi kvalitet svog života.

Sve obuke Akademije znanja zasnivaju se na savremenom pristupu obrazovanju i najnovijim dostignućima u oblasti psihologije, pedagogije i neurofiziologije. Dugogodišnjim iskustvom u radu sa ljudima i konstantnim stručnim usavršavanjem osmislili smo interaktivne seminare koji za kratko vreme pružaju niz praktičnih, lako primenjivih alata i veština koji učenje pretvaraju u zabavu.

Seminari Akademije znanja prilagođeni su svima, bez obzira na godine, zanimanje i način života:

Program naše škole sastoji se od nekoliko seminara kreiranih sa namerom da svaki polaznik dobije praktične i lako primenjive tehnike uz koje će učiti samostalno, lako, brzo i sa uživanjem i time poboljšati školovanje, karijeru i svakodnevni život. Primenom naučenih veština nestaje potreba za dodatnim privatnim časovima, a tako vam direktno pomažemo da uštedite vreme i novac.

Svi seminari su interaktivnog karaktera sa akcentom na praktičnom radu, a broj učesnika je ograničen kako bi se kvalitetno posvetili svakom polazniku.

Nudimo vam sledeće radionice:

  1. Individualni seminari – škola u vašoj kući
  2. Lako i brzo učenje
  3. Brzo i efikasno čitanje
  4. Super pamćenje
  5. Žongliranjem do savršene koncentracije
  6. Moć uspešne komunikacije
  7. Moć koncentracije

Tim predavača na Akademiji znanja čine stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u radu sa ljudima, koji na zanimljiv i efikasan način znaju da prenesu svoja znanja drugima. Imali smo i programe akreditovane od Ministarstva prosvete Srbije.

"Učenje je kao veslanje uzvodno: čim se prestane, odmah se kreće nazad."

Lao Ce

Polaznik je glavni junak naše priče

Polaznici naših seminara su smisao i glavni razlog postojanja Akademije znanja. Uspeh uvek merimo zadovoljstvom korisnika naših usluga. Polaznik nam je uvek prioritet i sve je prilagođeno njemu, kako bi mu bilo lepše, zanimljivije i lakše. Do sada je naše obuke završilo oko 3000 pojedinaca i time poboljšalo svoj uspeh u školi ili napredovalo u karijeri. Posebno nas inspiriše činjenica da se preko 85% njih izjasnilo da bi ponovo upisalo neku od naši radionica. To je najveća potvrda kvaliteta obuka koje nudimo.

Naša namera je da vam pomognemo u ostvarenju svih ličnih i profesionalnih vizija i podstaknemo da se konstantno usavršavate. Mi znamo da sve što vam je potrebno za uspeh već imate u sebi, a kao svoju misiju postavili smo da vam pomognemo da svoje kapacitete razvijete do maksimuma.

Jedna od karakteristika modernog doba jeste „hronični“ nedostatak slobodnog vremena. Kako bismo uštedeli vaše vreme, svi seminari su u formi jednodnevnih i dvodnevnih radionica i za kratak period dobijate konkretna znanja i tehnike koje daju vidljive rezultate.

Omogućili smo vam i da u potpunosti raspolažete svojim vremenom i kreirali obuke u vašem domu u periodu kada vama najviše odgovara.

Takođe, za sve rukovodioce i menadžere koji shvataju da uspeh kompanije leži u intelektualnom kapitalu zaposlenih organizujemo konsalting i obuke i u prostorijama njihovih preduzeća.

Društveno odgovorno poslovanje je nešto na šta obraćamo naročitu pažnju. Đaci, studenti i nezaposlena lica su kategorije o kojima posebno vodimo računa kroz različite pogodnosti i popuste koje često organizujemo.