Individualni kurs brzog učenja

Prijavi se

Da vaš mališan postane jedan od super ljudi. Lako uz program Škola u vašoj kući

Vi ili vaše dete, verovali ili ne, bez obzira na uzrast, za kratko vreme možete postati jedan od super ljudi i imati moć neverovatnog brzog pamćenja i brzog čitanja. Da moguće je. I ne samo to.

Individualni kurs brzog učenja “Škola u vašoj kući” učiniće da, za samo 20 časova koliko obuka traje, vaše dete uči i do 5 puta brže od svojih vršnjaka, postiže odličan uspeh u školi i stekne veštine od kojih će imati višestruke koristi tokom čitavog života.

suvk

Naravno, individualni kurs brzog učenja nije namenjen samo deci, već je od najveće koristi studentima koji usvajaju velike količine gradiva, zaposlenima koji žele da ubrzaju svoj rad i napreduju u karijeri, ali i starijim osobama koje tako mogu da očuvaju i unaprede vitalnost pamćenja.

Napomena: Roditelji, zaboravite na skupe privatne profesore i časove za svaki predmet. Individualni kurs brzog učenja uštedeće vam novac.

suvk
suvk
suvk

Koje prednosti donosi individualni kurs brzog učenja?

Da bi ste za kratko vreme postali super ljudi, poboljšali svoj uspeh u školi ili na fakultetu, omogućili vašem detetu sjajnu budućnost ili povećali svoju vrednost kao zaposlenog, potreban vam je kurs koji će odgovarati baš vama individualno i vašim potrebama brzog učenja.

Tokom kursa učenje za polaznika postaje zabava i zadovoljstvo, a ne mrska obaveza koja se izbegava.

„Akademija znanja“ na individualnom kursu vam pruža upravo takav pristup sticanja brzog pamćenja i brzog čitanja. Predavač je u potpunosti posvećen učeniku i pronalazi najbolji način za vaše brzo napredovanje i uspeh.

Nakon individualnog kursa brzog učenja vaše dete će brže pamtiti lekcije, neće više biti predmeta koji mu se ne dopadaju, a ocene u školi će se popraviti. I još, vaš mališan će imati više vremena za zdravu igru i druženje.

Pored toga štedimo i vaše dragoceno vreme. Zaboravite na gradski prevoz, gužvu i planirajte svoje poslovne obaveze onako kako vam to najviše odgovara. Mi dolazimo kod vas. Vreme održavanja časova birate sami, usklađujući ih sa vašim planovima i organizacijom. Mi se prilagođavamo vama.

Pored vremena vi birate i mesto održavanja kursa brzog učenja. Steknite novu veštinu u udobnosti svog doma ili na svom omiljenom mestu u okruženju koje vas čini najspremnijim za rad.

Uz ove pogodnosti postoje i dodatne. Roditelji dece do četvrtog razreda osnovne škole BESPLATNO prisustvuju časovima i gradivo usvajaju zajedno sa njima provodeći kvalitetno vreme sa svojim mališanom. A za više osoba čekaju vas i posebni popusti.

Koja znanja se stiču na individualnom kursu brzog učenja?

Tokom obuke stičete znanja koja će vas služiti i donositi vam korist tokom celoga života:

 • Kako održati koncentraciju na visokom nivou
 • Načine do brzog pamćenja informacije
 • Veštine pamćenja brojeva, nizova, latinskih izraza, apstraktnih pojmova
 • Tehnike da se naučeno ne zaboravi
 • Kako da razlikujete bitne od nebitnih informacija i šta su to ključne reči
 • Učenje sa razumevanjem
 • Način da se motivišete
 • Kako da prevaziđete tremu
 • Tajne uspešnog odgovaranja i rešavanja testova
 • Prepoznavanje svojih talenata
 • Kako da razvijete kreativnost
 • Tehnike podizanja samopouzdanja
 • Kako da učenje pretvorite u zabavu

Kurs brzog učenja „Škola u vašoj kući“ obuhvata 20 časova edukacije koja je podeljena na 4 školska časa po danu. Najbolji efekti postižu se ako razmak između radnih dana ne bude duži od 2 do 3 dana.

Obezbeđen vam je sav potreban materijal za rad, što znači da vam nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja.

A na kraju obuke dobijate i specijalni POKLON iznenađenja koji će vam pomoći da lakše primenjujete naučene metode, poboljšate koncentraciju i uklonite stres koji se najčešće javlja kod učenja.

Individualni kursa brzog učenja sada na popustu 37%

Cena za individualni kurs brzog učenja iznosi 34 990 dinara. Ali, ako se prijavite do 31. septembra dobijate popust od čak 30% i za obuku Vam je potrebno samo 24 990 dinara. U cenu je uključen sav potreban materijal za rad.

Ne čekajte, prijavite se odmah. Dovoljno je da pozovete broj 064/2875-155 i rezervišite svoje mesto ili se jednostavno prijavite putem ONLINE FORMULARA.

U cenu seminara uključen je sav potreban materijal za rad, kao i sertifikat.

Pozovite 064/2875-155 ili se prijavite putem ONLINE FORMULARA.