Brzo učenje za studente

Prijavi se

Samo za one koji žele da, bez muke, pokidaju svaki ispit

Spremanje ispita zna da bude pravo mučenje. Naročito ako učiš nešto što ti baš “ne leži” ili ti nije interesantno, a toga, složićeš se, ima na svakoj godini. I šta onda? Umesto da izlaziš sa društvom i provodiš se, danima i satima sediš nad knjigom, a ništa ne ulazi u glavu. Samo se nerviraš, a ispitni rok se bliži. Panika kreće da te hvata i sve je upravo postalo još teže.

A sad zamisli da znaš caku kako da ispit spremiš 3x brže, bez stresa, bez nerviranja, bez gubljenja vremena. Koliko bi ti vremena ostalo da radiš ono u čemu zaista uživaš?

Možda će ti zvučati kao telešop, ali takva “fora” zapravo postoji. I ne, nije u pitanju prodavanje magle, niti neka virtuelna “kombinacija” koja ti “završava” sve bez muke.

Radi se o individualnom kursu brzog učenja i mapa uma za studente po metodi Toni Buzan. Obuci koja se prilagođava baš tebi, tvojim potrebama i gradivu koje učiš.

brzo ucenje
brzo ucenje
brzo ucenje

Šta je brzo učenje za studente?

Individualni kurs brzo učenje i mape uma za studente naučiće te tehnikama brzog učenja kojima se proces sticanja znanja ubrzava i do 5 puta. Ova metodologija plod je višegodišnjeg naučnog istraživanja o funkcionisanju ljudskog mozga i načina na koji se informacije skladište u njemu.

Budući da su ljudi vizuelna i asocijativna bića, lakše pamtimo slike i njihovu međusobnu povezanost, nego li suvi tekst. Buzanov metod brzog učenja zato se snažno oslanja na vizuelne elemente i slikovne tehnike, odnosno mape uma kojima se učenje i ovladavanje gradivom ubrzava i olakšava, a samo stečeno znanje ostaje trajno u pamćenju i može se lako reprodukovati.

Individualni kurs se održava tamo gde tebi najviše odgovara i u okruženju u kome se najbolje osećaš – tvom domu i to tačno onda kada tebi odgovara. Dakle, nećeš gubiti vreme na gradski prevoz, gužve i pešačenje, a stečeno znanje počinješ da primenjuješ odmah.

Šta obuhvata individualni kurs brzog učenja za studente i koliko traje?

Tokom obuke brzo učenje i mape uma po metodi Toni Buzan postaćeš majstor za više različitih tehnika koje će ti koristiti celog života. Saznaćeš:

  • Kako da održiš koncentraciju na visokom nivou
  • Veštine pamćenja brojeva, nizova, latinskih izraza, apstraktnih pojmova
  • Tehnike da naučeno ne zaboraviš
  • Kako da razlikuješ važne od nebitnih informacija i šta su to ključne reči
  • Kako da se motivišeš za učenje
  • Kako da se oslobodiš treme
  • Tajne uspešnog odgovaranja i rešavanja testova
  • Kako da podigneš samopouzdanje
  • Kako da učenje pretvoriš u zabavu

I sve to stičeš za samo 20 časova koji su podeljeni na 4 školska časa po danu. Najbolji efekti postižu se ako razmak između radnih dana ne bude duži od 48 do 72 sata.

Iskoristi odmah 25% popusta

Individualni kursa brzog učenja za studente sada je na 25% popusta. To znači da umesto pune cene od 19.490 dinara, obuku prilagođenu samo tebi plaćaš 13.990 dinara. Pored znanja, za ovaj novac dobijaš sav potreban materijal za rad i sertifikat o završenoj obuci i stečenom znanju koje će ti mnogo značiti čime god da se baviš. Ne čekajte, prijavite se odmah. Dovoljno je da pozovete broj 064/2875-155 i rezervišite svoje mesto ili se jednostavno prijavite putem ONLINE FORMULARA.

P.S. Obuku drži Boban Stojanov, stručnak za intelektualne veštine, predavač bogatog iskustva i autor knjige “BRZO UČENJE - Kako sam završio fakultet koji ne volim”.

Napomena: Po završetku individualne obuke brzog učenja za studente imaš još samo jedan zadatak – pomisli na nas nakon što očistiš godinu u roku.

Pozovite 064/2875-155 ili se prijavite putem ONLINE FORMULARA.